Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē

Mazam bērnam cirkā Maskavā uzbrucis leopards

© SCANPIX

Vien pirms aptuveni divām nedēļām vēstījām, ka cirkā Krievijā mazai meitenei uzbrukusi lauva. Jaunākā informācija liecina, ka līdzīgs negadījums pavisam nesen noticis arī cirkā Maskavā.

Mediju publicētā informācija liecina, ka četurs gadus vecai meitenei Maskavas cirkū uzbrucis leopards, kas bijis izvests nelielā pastaigā ārpus cirka arēnas.

"The Mirror" vēsta, ka bērnam sākotnēji dzīvnieks meiteni nogāzis zemē un tad vilcis nelielu gabalu. Vārdā nenosauktajai meitenei saskrāpēts kakls, tomēr sīkāka informācija par viņas stāvokli netiek atklāta. Zināms, ka no leoparda valgiem viņu atbrīvojis dzīvnieku dresētājs.
Aculiecinieki arī usvēruši, ka meitenei, kurai dzīvnieks uzbrucis paveicies, ka viņai mugurā bijis džemperis ar augsto apkakli.
Uzbrukuma laikā cirkā atradušies ļoti daudzi bērni, kuri ieradušies vērot slaveno mākslinieku priekšnesumu. Aculiecinieki arī usvēruši, ka meitenei, kurai dzīvnieks uzbrucis paveicies, ka viņai mugurā bijis džemperis ar augsto apkakli.
Jau vēstīts, ka 28.oktobrī cirkā Krasnodaras reģionā četrus gadus vecai meitenei vārdā Ksenija uzbrukusi cirka lauva. Uzbrukumā savainota bērna seja, kakls un krūtis. Astoņas dienas pēc notikušā meitene pavadījusi komā. Šobrīd cietušās stāvoklis ir smags, bet stabils.