Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Lietuvā uz pāvesta misi sanāks 170 000 iedzīvotāju

© Reuters/Scanpix

Sagaidāms, ka šonedēļ pāvesta Franciska vizītes laikā Kauņā, Lietuvā 23. septembrī uz Svēto Misi Sateces parkā pulcēsies līdz pat 170 tūkstošiem Lietuvas iedzīvotāju.

Paredzot, ka šajā vietā Lietuvas iedzīvotājiem mobilie sakari būs būtiski nozīmīgi savstarpējai saziņai - zvaniem, kā arī bilžu un video satura apmaiņai ar draugiem, radiem, kas nebūs varējuši būt klāt šajā pasākumā, ir svarīgi nodrošināt tīkla papildu kapacitāti. Latvijas Tele2 rīcībā ir atbilstošs aprīkojums - Baltijā modernākā pārvietojamā bāzes stacija, kas var nodrošināt liela apjoma mobilo datu pārraidi un balss sakarus masu pasākumu laikā - un uzņēmums to uzstādīs Sateces parkā Kauņā.

“Pārvietojamo 4G bāzes staciju izmantojam Latvijā, īpaši vasaras periodā, kad Latvijas kultūras telpa tiek piepludināta ar brīvdabas koncertiem, festivāliem un citiem liela mēroga pasākumiem. Šovasar Latvijas lielākajos koncertos un festivālos kopā esam fiksējuši 6,9 terabaitus lielu patērēto mobilā interneta apjomu, kas ir līdzvērtīgs gandrīz 2 miljoniem vidēja izmēra fotogrāfiju pilnām ar iespaidiem, emocijām un prieka,“ stāsta Tele2 Tehniskā departamenta direktore Līga Krūmiņa.