Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Pateicoties šim attēlam, dienas laikā ziedojumos savāc 43 000 dolāru

© Ekrānšāviņš no twitter.com

Pateicoties attēlam, kurā redzams mazs zēns pie sava mirušā tēva ķermeņa, sociālo tīklu lietotāji Indijā dienas laikā saziedojuši 43 000 dolāru kā palīdzību bērna ģimenei.

Britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka mikroblogošanas vietnē twitter aptuveni 7000 lietotāji dalījušies ar bildi, kurā redzams mirušais 27 gadus vecais Antils, kurš gājis bojā negadījumā darba vietā Deli.

Attēlā, kas publicēts sociālajos tīklos redzams arī viņa 11 gadus vecais dēls, kurš sēro par tēva nāvi.

Pirmais attēlu twitter ievietojis "The Hindustan Times" žurnālists Šivs Sannijs, kurš norāda, ka tā kā ikdienā raksta par krimināliem notikumiem, tad ir redzējis daudzas traģēdijas, tomēr šis bijis kas tāds, ko pat viņš nekad nebija piedzīvojis.

Attēls uzņemts vien dažas minūtes pirms bojāgājušā vīrieša kremēšanas.

"Ar šo foto tikai vēlējos pievērst uzmanību tam, cik reizēm bīstams ir darbs Indijā," norāda žurnālists. "Šis attēls spilgti parāda arī bojāgājušā vīrieša ģimenes stāvokli."

Zināms, ka tā pat nav varējusi atļauties samaksāt par Antila kremēšanu. To apmaksājuši kaimiņi. Tāpat zināms, ka aptuveni pirms nedēļas miris viņa četrus mēnešus vecais dēls. Viņš cietis no plaušu karsoņa, tomēr nabadzīga ģimene nav spējusi atļauties zāles.

Žurnālists, kurš savus sekotājus informējis par ģimenes skaudro likteni publicējis arī linku uz interneta platformu, kurā sākta ziedojumu vākšana ģimenes atbalstam. Liels bijis pārsteigums, kad dienas laikā izdevies savākt teju 43 000 dolāru.

Naudu bojāgājušā ģimenei ziedojuši ne vien iedzīvotāji, bet arī slaveni Bolivudas aktieri.