Ēkā Austrālijā atrod piecus līķus; policija skaidro notikušo

© SCANPIX

Britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka šajā nedēļas nogalē kādā ēkā Austrālijā atrastas piecu cilvēku mirstīgās atliekas. Lai gan likumsargi neatklāj ne bojāgājušo vārdus, ne vecumu, zināms, ka viņu vidū ir sievietes un bērni.

Policijas pārstāvis Pols Stīls norādījis, ka noticis traģisks incidents, tomēr sīkākas detaļas par notikušo netiek sniegtas. Zināms vien tas, ka mirušie atrasti pēc tam, kad policijas iecirknī ieradies kāds vīrietis. Aptuveni 20 gadus vecais vīrietis šobrīd ir apcietināts. Nav skaidrs, vai mirušās personas bijušas viņa radinieki.

SCANPIX

Šobrīd notikuma vietā strādā izmeklētāji un tiekot darīts viss, lai saprastu, kas izraisījis šādu traģēdiju.

Britu raidsabiedrība BBC informē, ka šis nav pirmais gadījums, kad vienā ēkā Austrālijā tiek atrasti vairāki mirušie. Piemēram, šī gada jūlijā tika aizturēts 19 gadus vecs vīrietis, kurš bija nogalinājis divus bērnus un viņu māti. Savukārt, vēl divus mēnešus iepriekš kādā ģimenes mājā tika nogalināti 7 cilvēki. Tā bijusi lielākā masu apšaude, kas Austrālijā reģistrēta kopš 1996.gada.

Pasaulē

Eiropas Savienības (ES) augstais pārstāvis ārpolitikas un drošības politikas jomā Žuzeps Borels paudis nožēlu, ka neviena vara, tostarp ASV, nevar "apturēt" Izraēlas premjerministru Benjaminu Netanjahu, kurš apņēmies iznīcināt kaujiniekus Gazas joslā un Libānā.