Alā Taizemē iesprostotajiem bērniem piegādāta pārtika

© SCANPIX

12 zēni un viņu futbola treneris, kuri iesprostoti applūdušā alā Taizemē, saņēmuši ēdienu un medicīnas lietas turpmākajām 10 dienām.

Britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka alā kopā 7 nirējiem iekļuvis arī ārsts un medmāsa. Futbola komandas zēni un treneris šobrīd patvērušies nelielā alas daļā, kurai minimāli piekļuvis ūdens. Tikmēr glābēji domā, ko darīt, lai stiprā lietus dēļ šīe vieta līdz glābšanas darbu beigām netiktu appludināta.

Jau vēstīts, ka par spīti bažām pēc deviņām dienām visus alās pazudušos bērnus un viņu futbola treneri izdevies atrast dzīvus.

Jau vēstīts, ka par spīti bažām pēc deviņām dienām visus alās pazudušos bērnus un viņu futbola treneri izdevies atrast dzīvus. Par laimi neviens no alā iesprostotajiem šobrīd nav kritiskā stāvoklī.

Glābšanas darbus ievērojami apgrūtina arī tas, ka daļa no alā iesprostotajiem bērniem neprot peldēt, tāpēc bez glābēju palīdzības ir praktiski neiespējami tikt galā ar zēnu izcelšanu no alas. Šobrīd alā ierīkota arī telefona līnija, kas gados jaunajiem futbola spēlētājiem ļauj sazināties ar viņu ģimenēm.