Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Tramps: Roberts De Niro - indivīds ar ļoti zemu IQ

© AFP/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps otrdien atbildēja uz Holivudas aktiera Roberta De Niro publisku aicinājumu "izdrāzt Trampu" ("fuck Trump"), tviterī paziņojot, ka šim aktierim ir "ļoti zems" intelekta koeficients (IQ) pēc daudziem sitieniem pa galvu.

"Roberts De Niro, indivīds ar ļoti zemu IQ, ir saņēmis pārāk daudz sitienu pa galvu no īstiem bokseriem filmās. Es skatījos viņu pagājušajā vakarā un tiešām ticu, ka viņš var būt 'apreibis no sitieniem'," tvītoja Tramps.

"Es grasos teikt vienu lietu - izdrāzt Trampu!" teica De Niro

De Niro, kurš bija ieguvis "Oskaru" labākā aktiera kategorijā par boksera Džeika Lamotas lomu 1980.gada filmā "Raging Bull" ("Satrakotais vērsis"), svētdien "Tony" balvu piešķiršanas ceremonijā izpelnījās ovācijas, necenzētiem vārdiem nosodot Trampu.

"Es grasos teikt vienu lietu - izdrāzt Trampu!" teica De Niro, paceļot gaisā dūres.

"Vairs nav 'nost ar Trampu', bet ir 'izdrāzt Trampu!'" aktieris paziņoja pūlim Ņujorkas izklaides kompleksā "Radio City Music Hall" notikušajā ceremonijā, kurā tika piešķirtas balvas par labāko sniegumu Brodvejā.

Telekanāls CBS, kas parādīja šo pasākumu tiešraidē, bet ar dažu sekunžu aizkavēšanos, aizstāja aktiera lietoto necenzēto vārdu ar signālu.

Tramps, aizstāvoties pret De Niro uzbrukumu, arī uzslavēja ASV ekonomikas stāvokli savas prezidentūras laikā.

"Man šķiet, viņš nesaprot, ka ekonomika ir vislabākajā stāvoklī, kādā tā jebkad bijusi, ar visu laiku augstāko nodarbinātību, un daudzas kompānijas atgriežas mūsu valstī. Mosties, Apdauzītais!," tvītoja Tramps.

De Niro bija vārdiski uzbrucis Trampam arī agrāk. 2016.gadā viņš nosauca Trampu par "kliedzoši stulbu", "pilnīgi jukušu" un "idiotu".