Glābēji Igaunijā turpina meklēt vēl vienu nogrimušā mikroautobusa pasažieri

© Igaunijas policija

Kā iepriekš ziņots, otrdienas pusdienlaikā Pērnavas līcī Igaunijā uz ledus uzbrauca mikroautobuss ar sešiem pasažieriem. Transporta līdzeklis ielūza ledū un nogrima. Līdz šim atrasti trīs cilvēku mirstīgās atliekas, vēsta Igaunijas mediji.

Automašīnā atradušies 6 cilvēki. Divi pasažieri no ūdens izcelti dzīvi, bet vēl trīs atrasti miruši. Trešdien joprojām nav atrastas vēl viena cilvēka mirstīgās atliekas.

Negadījums notika pie Manilaidas ostas, kuras pārstāvis vēsta, ka mikroautobuss uzbraucis uz ledus un uzreiz ielūzis. Izglābtie, 51 gadus vecā sieviete un 41 gadus vecais vīrietis, nodoti mediķiem un nogādāti slimnīcā.

Nirēji turpina meklēšanas darbus, taču redzamība zem ūdens ir ļoti slikta un darbi ieilgst, jo glābēji zem ūdens var pavadīt nepilnu stundu.

Pasaulē

Eiropas Savienības Tiesa piektdien nolēma atcelt Mobilitātes pakotnē noteikto prasību, kas uzliek par pienākumu kravas transportlīdzekļiem ik pēc astoņām nedēļām atgriezties transportlīdzekļu reģistrācijas valstī, aģentūru LETA informēja Satiksmes ministrijā (SM).

Svarīgākais