Kanādā atrasts nezināma dzīvnieka līķis

© The Daily Mail

Nelielā Kanādas apdzīvotajā vietā ar nosaukumu Kitčenameikusiba atrasts miris dzīvnieks, kura piederība jel kādai sugai nav noteikta, vēsta "The Daily Mail".

Kā minēts Ontario provincē esošās apdzīvotās vietas interneta vietnē, nepazīstamo būtni atradis suns vārdā Sems, raksta portāls 2v.lv. Tas esot noticis maija sākumā, kad saimniece bija Semu izvedusi pastaigāties. Kitčenameikusibas oficiālajā interneta vietnē norādīts, ka suns dzīvnieku, kurš ārēji atgādinājis ūdri, tikai bez apspalvojuma uz galvas, ir izvilcis no ūdens. Brīdī kad Sems šo būtni atrada, tā jau bijusi mirusi. Sema saimniece nofotografējusi radījumu un bildes vēlāk nodevusi pilsētas varas iestādēm.

"Es nesaprotu, kas tas ir par radījumu. Esmu apjucis, tāpat kā visi Kitčenameikusibas iedzīvotāji", - paziņojis vietējās policijas priekšnieks. Speciālistiem neizdosies izpētīt dzīvnieka līķi, jo tas no vietas, kur to atstāja Sems, ir pazudis.

Fotogrāfijas, kurās redzama šī būtne, redzējušie blogeri jau to nosaukuši par „Montaukas briesmoni”. „Montaukas briesmonis” ir 2008. gada vasarā Longailendas pilsētas Montaukas pludmalē atrastais mirušais radījums. Sākotnēji daudzi uzskatīja, ka zinātnei nezināmais radījums bijis bruņurupucis bez bruņām vai bezspalvains suns. Vēlāk gan zinātniekiem izdevās noskaidrot, ka Montaukas briesmonis bijis apspalvojumu zaudējis jenots.

Svarīgākais