"Wizz Air" būs 17 jauni lētie maršruti

© Sputnik/ SCANPIX

Wizz Air, lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā un viena no straujāk augošajām lidsabiedrībām Eiropā, šodien paziņoja, ka pievienos savam tīklam 44. valsti - Austriju -, izveidojot bāzi Vīnes lidostā. WIZZ atvērs Austrijas bāzi jūnijā ar vienu Airbus lidmašīnu A320, kam sekos divu papildu Airbus lidmašīnu A321 izvietošana novembrī. Šāda strauja Wizz Air Vīnes bāzes izaugsme ļaus Wizz Air 2018. gadā apkalpot kopumā 17 jaunus maršrutus no Austrijas galvaspilsētas.

Bāzes izveide nozīmē Wizz Air ieguldījumu 331 miljonu dolāru apmērā, un lidsabiedrībā tiks izveidotas 120 jaunas tiešās darbvietas.

Nodrošinot plašu piedāvājumu gan lietišķiem ceļotājiem, gan atpūtniekiem, WIZZ jaunākie lidojumi no aprīļa savienos Vīni ar Gdaņsku, Tuzlu un Varnu, no jūnija - ar Bari, Maltu, Romu, Valensiju un Telavivu, kā arī no novembra - ar Billundu, Bergenu, Dortmundi, Kutaisi, Larnaku, Nišu, Ohridu, Tenerifi un Salonikiem. Biļetes šajos maršrutos jau ir pārdošanā vietnē wizzair.com, sākot no 19,99 eiro.

2018. gadā Wizz Air Austrijas maršrutos piedāvās 450 tūkstošus biļešu un līdz gada beigām no Vīnes lidostas veiks 69 reisus nedēļā. Pievienojusi savam maršrutu tīklam Austrijas galvaspilsētu, Wizz Air tagad savieno 145 galamērķus 44 valstīs.

Svarīgākais