Kembridžas hercogiene varētu neierasties uz prinča Harija un Meganas kāzām

© AFP/ SCANPIX

Šīs nedēļas sākumā Lielbritānijas karaliskā ģimene paziņoja, ka princis Harijs saderinājies ar aktrisi Meganu Mārklu. Zināms, ka kāzas notiks nākamā gada maijā, tomēr kā izrādās, tad uz tām varētu neierasties kāds īpašs viesis.

"The Mirror" vēsta, ka kāzas, iespējams, nepameklēs Kembridžas hercogiene Keita, kura šobrīd ir trešā bērna gaidībās. Lai gan iepriekš izskanējusi informācija, ka karaliskās ģimenes atvasei pasaulē jānāk nākamā gada aprīlī, pastāv iespēja, ka tas tomēr varētu notikt arī nākamā gada maijā.

AP/Scanpix

Ziņas par to, ka prinča Viljama un sievas Keitas ģimenē gaidāms trešais bērns tika publicētas šī gada 4.septembrī. Līdzīgi kā pirmo divu grūtniecību laikā, arī šoreiz gaidību pirmajos mēnešos Keitai nācies cīnīties ar stipru rīta nelabumu. Šī iemesla dēļ viņai pat nācies izlaist mazā dēla Džordža pirmo skolas dienu.

Jau vēstīts, ka Kembridžas hercogiene Ketrīna arī neslēpa, ka kopā ar vīru ļoti priecājas par notikumiem prinča Harija dzīvē. "Šis ir īpašs notikums ikvienam pārim, mēs vēlam viņiem to labāko un ceram, ka viņi izbaudīs so skaisto laiku," norādījusi karaliskās ģimenes pārstāve.

Svarīgākais