Desmitiem cilvēku pauduši sašutumu pēc tam, kad sociālajos tīklos parādījusies ziņa, ka ražotājs, iespējams, mainījis iecienītā šokolādes un lazdu riekstu krēma "Nutella" recepti.
"The Independent" vēsta, ka Hamburgas Paterētētaju tiesību aizsardzības centrs sociālajā tīklā facebook publicējis informāciju, ka kompānija "Ferrero", kas ražo iecienīto "Nutella" krēmu, slepus mainījusi recepti. Kā izrādās, tad tagad kārumam, iespējams, pievienos vairāk cukura un vājpiena pulvera.
MOURAD ALLILI MOURAD/SIPA/ SCANPIX
Daļa patērētāju arī norādījuši, ka ievērojuši, ka iecienītais šokolādes krēms kļuvis gaišāks. Iespējams, tas liecina par vājpiena pulvera lielākas devas pievienošanu. Turklāt tas arī norādot, ka šādā veidā ražotājs ekonomē ar kakao izmaksām.
"The Independent" norāda, ka šobrīd sazinājušies ar kompāniju "Fererro" un gaida atbildi, vai tiešām ziņa par iespējamo produkta sastāva maiņu ir patiesa.