Tiesās vecākus, kuri "Dieva gribas dēļ" ļāvuši nomirt zīdainim

© RIA Novosti/ SCANPIX

Mičiganā, ASV, tiks tiesāti vecāki, kuri "Dieva gribas dēļ" ļāvuši nomirt viņu jaundzimušajai meitiņai.

"The Mirror" vēsta, ka šī gada 6.februāri ģimenes mājās Mičiganas štatā pasaulē nākusi 30 gadus vecās Reičelas un 36 gadus vecā Džošuā meita Abigeila. Medicīnas personāls, kas bijis klāt dzemdību laikā meitenītes pirmajā dzīves dienā nekādas veselības problēmas viņai nav konstatējuši. Tikai nākamajā dienā vizītes laikā pamanīts, ka bērnam ir dzelte. Tā kā jaundzimušajiem tas nav nekas neparasts, mediķi vecākiem lūguši doties uz slimnīcu, kur ātri vien šī problēma tiktu atrisināta.

Tā vietā gan Reičela, gan viņas vīrs Džošuā pieņēmuši lēmumu palikt māās. Pēc pavisam īsa laika jaundzimušajai radušās papildu komplikācijas, tomēr vecāki noraidījuši jebkurus radinieku ieteikumus par palīdzības lūgšanu mediķiem.

Pēc četrām dzīves dienām mazā Abigeila nomirusi. Vecāki norādījuši, ka "Dievs nepieļauj nekādas kļūdas", tāpēc meitenes nāvi uztvēruši ar sapratni un bez īpašiem pārdzīvojumiem.

Šobrīd policija abiem vecākiem uzrādījusi apsūdzības par iespējamo slepkavību. Viņiem draud pat 15 gadus ilgs cietumsods.

Svarīgākais