Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

10 gadus vecai grūtniecei Indijā stāsta, ka viņas vēderā ir akmens

© REUTERS/ SCANPIX

Pirms aptuveni mēneša ārvalstu mediji vēstīja, ka kādai 10 gadus vecai meitenei no Indijas, kura vairākkārt izvarota, piedzimis bērns. Lai gan apsūdzībā norādīts, ka meiteni vairākkārt seksuāli izmantojis viņas tēvocis, DNS testi apliecinājuši, ka jaundzimušais nav viņa bērns.

Britu raidsabiedrība BBC informē, ka pēc tiesas lēmuma gados jaunajai meitenei aizliegts veikt abortu. Līdz pat bērna piedzimšanai jaunietei apgalvots, ka viņas vēders kļuvis lielāks nevis tāpēc, ka gaidāms mazulis, bet gan tāpēc, ka viņas vēderā esot akmens.

Tāpat tiesas sēdē meitene apgalvojusi, ka septiņu mēnešu laikā tēvocis viņu vairākkārt izvarojis. 40 gadus vecais vīrietis šobrīd ir apcietināts, nekādi sīkāki paskaidrojumi par to, vai viņš atzīst savu vainu netiek sniegti.

Lai gan abi meitenes vecāki ir pārliecināti, ka bērns radies tieši pēc šiem izvarošanas gadījumiem, DNS tests pierādījis pretējo. Visdrīzāk, bērnu seksuāli izmantojis kāds cits, līdz šim lietā nenosaukta persona. BBC vēsta, ka jau nākamajā nedēļā notiks atkārtota tiesas sēde.