Jauns pavērsiens Francijā pazudušās meitenes lietā

Kadri no meklēšanas operācijas, kurā piedalījies liels skaits likumsargu. © AFP/ SCANPIX

Jau teju nedēļu tiek meklēta 9 gadus vecā Meilisa de Arauho, kura pazuda kāzu svinību laikā Francijas Alpos.

Britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka jaunākā informācija liecina, ka kāda kāzu viesa automašīnā atrastas meitenītes DNS pēdas. Vīrietis aizturēts, un viņa advokāts medijiem atklājis, ka patiešām meitene svētdienas naktī bijusi viņa automašīnā, tomēr tas nepierādot viņa klienta vainu.

Meilisa pazuda šī gada 27.augustā. Liels skaits likumsargu nekavējoties pārmeklēja vietu, kur viņa pēdējo reizi manīta, tomēr meitene netika atrasta.

AFP/ SCANPIX

Šobrīd arī zināms, ka dienu pēc kāzām aizturētais vīrietis iztīrījis savu automašīnu. Viņa advokāts skaidrojis, ka auto bijis plānots pārdot un bijis atrasts arī pircējs.

Lai gan aizturētā cilvēka vārds joprojām netiek atklāts, viņa māte intervijā medijiem norādījusi, ka dēls ir nevainīgs. "Es neesmu uzaudzinājusi briesmoni, viņš tāds nekad nav bijis," uzsver satrauktā kundze.

Tiesa, aizturētais ir bijis viens no tiem, kurš svinību vietu pametis ātrāk. Pēc aizturēšanas uz viņa ķermeņa redzamas arī nelielas skrambas un nobrāzumi, kuras, kā norāda pats aizturētais, esot gūtas darot dārza darbus.

Svarīgākais