Vīrs Etiopijā nežēlīgi izkropļo sievu [brīdinām, nepatīkami]

© Ekrānšāviņš no labdarības lapas/www.weeboon.com

Šausmīgu uzbrukumu piedzīvojusi sieviete Etiopijā, kuras vīrs viņas ķermeni aplējis ar skābi.

Pirms vairākiem mēnešiem 26 gadus vecā Atsede atvērusi mājas durvis, kad pēkšņi viņas 29 gadus vecais vīrs Haimonts viņas ķermeni aplējis ar ķīmisku vielu, kas apdedzinājusi visu ķermeni.

"The Mirror" vēsta, ka Haimonts pēc notikušā aizbēdzis, bet sieviete, mokoties nežēlīgas sāpēs, skrējusi pie kaimiņiem un lūgusi palīdzību. Tikmēr mājas viens pats atradies pāra piecus gadus vecais dēls. Neilgi pēc notikušā sieviete nav spējusi ne parunāt, ne ēst. Atsede nemitīgi no pārdzīvojumiem un sāpēm raudājusi.

Ekrānšāviņš no labdarības lapas/www.weeboon.com

Divus mēnešus pēc notikušā sieviete turpina ārstēšanos Taizemē. Diemžēl, pēc uzbrukuma viņa neredz ar kreiso aci, tāpat pastāv bažas, ka neatgriezeniski tiks zaudēta arī dzirde.

Sarakstes laikā ar žurnālistu 26 gadus vecā Atsede norādījusi, ka nesaprot, kāpēc vīrs šādi izpostījis viņas dzīvi. "Man tik ļoti tas viss sāp," raksta sieviete.

Ārsti, kuri šobrīd rūpējas par sievietes veselību pastāstījuši, ka dara visu iespējamo, lai palīdzētu, tomēr jāsaprot, ka Atsedes ķermenis nekad vairs nebūs tāds, kā agrāk. Šobrīd sākta ziedojumu vākšana, lai ģimene spētu segt visus ārstniecības izdevumus.

Svarīgākais