Ievainots suns neticamā veidā palīdz izglābt kucēnus

© Mercury Press/ Scanpix

Kāds ievainots suns, kurš nonāca kādā Spānijas patversmē, saviem glābējiem apbrīnojamā veidā parādījis kur atrodas kucēni, kuriem arī ir nepieciešama palīdzība, vēsta ārvalstu mediji.

Tiek vēstīts, ka Spānijas dzīvnieku patversmes "Ibizan Hound Rescue" darbinieki uz ielas atraduši suni, kuram bija lauzta kāja. Viņi vēlējušies suni notvert un tam palīdzēt, tomēr tad pamanīja, ka suņu dāmas ķermeņa aprises liecina, ka viņa nesen pasaulē laidusi kucēnus. Patversmes darbinieki uzlika sunim kaklasiksnu, lai tas neaizbēg, un nolēma ļaut sunim pašam parādīt, kur atrodas kucēni.

Liels bija glābēju pārsteigums, kad kucēni tika atrasti pēc vairāk nekā divu jūdžu gājiena, kas sunim ar smagi savainotu kāju ir liels pārbaudījums. Tomēr, acīmredzot, vēlme nokļūt pie saviem kucēniem un tos glābt bija lielāka par sāpēm.

"Tas ir neticami, kā ievainots suns mums uzticējās un aizveda pie kucēniem. Viņa mūs ieraudzīja pirmo reizi un mēs uzreiz iemantojām viņas uzticību!" vēsta viena no suņu glābējām.

Suņu dāma tika nosaukta par Veru. Šobrīd Vera kopā ar kucēniem atrodas klīnikā, lai izveseļotos un varētu meklēt jaunus saimniekus.

Svarīgākais