Svētku vakarā miris slavenās Ziemassvētku dziesmas izpildītājs Džordžs Maikls

© scanpix

Šodien pasauli pārsteigusi skumja vēsts - 53 gadu vecumā miris populārais britu dziedātājs Džordžs Maikls, vēsta BBC. Viņš lielu pasaules popularitāti ieguva grupas "Wham!" sastāvā, kas radījusi slaveno Ziemassvētku dziesmu "Last Christmas".

Maikla pārstāvis vēsta, ka dziedātājs esot aizgājis mūžībā savās mājās Ziemassvētku laikā. Dziedātāja ģimene ir lūgusi ikvienam respektēt viņu ģimenes privātumu un paziņoja, ka vairs nesniegs komentārus saistībā ar šo skumjo notikumu.

Policija dziedātāja nāvi skaidro kā mīklainu, bet ne aizdomīgu. Tomēr sīkākus komentārus policijas pārstāvji varēs sniegt tikai pēc izmeklēšanas.

Grupa "Wham!" 1986. gadā izdeva dziesmu "Last Christmas", kas vēl mūsdienās ir viena no populārākajām Ziemassvētku dziesmām.

Pasaulē

Miera sarunas, kuru rezultātā Krievija leģitimizētu kontroli pār okupētajām Ukrainas teritorijām, būtiski iedragātu pašreizējo starptautisko sistēmu, tai skaitā Rietumvalstu kā galveno noteikumu uzturētāju uzticamību un prestižu, savā jaunākajā rakstā secinājis Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

Svarīgākais