Policija saceļ trauksmi automašīnā atstāta manekena dēļ

© Hudson police department

Ņujorkas policija šonedēļ saņēma izsaukumu par to, ka kādā automašīnā atrodas līdz nāvei nosalusi kundze gados. Ierodoties notikuma vietā atklājās, ka automašīnā atrodas medicīniskiem nolūkiem paredzēt manekens, vēsta CNN.

Ierodoties izsaukuma vietā policijas darbinieki ieraudzīja, ka automašīnas priekšējā pasažieru sēdeklī sēž sieviete gados, kurai uz sejas uzlikta skābekļa maska, bet pati sieviete neizrāda nekādas dzīvības pazīmes. Policisti izsita automašīnas logu, lai palīdzētu sievietei un tad konstatēja, ka tas nav dzīvs cilvēks, bet gan manekens, kādu parasti izmanto mediķu apmācību laikā.

Pēc neilga laika notikuma vietā ieradās automašīnas īpašnieks un pavēstīja, ka viņš ir pārdošanas aģents uzņēmumam, kas ražo šādus manekenus. Viņš arī vēstīja, ka vienmēr manekena paraugus pārvadā mašīnā kā parastus pasažierus.

Policija neizvirzīja nekādas apsūdzības vien vēsta, ka ja cilvēks automašīnā atstāj manekenu, kurš izskatās pēc dzīva cilvēka, tad visticamāk viņam ir jārēķinās, ka policija var izsist stiklu, lai palīdzētu "cietušajam".

Svarīgākais