Pusaudzis Norvēģijā tiek apcietināts par dubultslepkavību skolā

© Xinhua

15 gadīgais Norvēģu puisis ir atzinies pirmdien notikušajā dubultslepkavībā pamatskolā, kas atradās Norvēģijas pilsētā Kristiansandā, vēsta "The Local".

Vairāki pierādījumi policiju noveda pie zēna, kas gandrīz uzreiz atzinās pēc tam, kad policija viņu iztaujāja otrdienas naktī.

„Mums nav konkrētu pierādījumu, ka pastāv vairāk kā viens vainīgais”, tā trešdien preses konferencē teica policijas pārstāvis Terje Kadebergs Skārs (Terje Kaddeberg Skaar).

Džeikobs Hasans (Jakob Hassan, 14) un Tone Ilebeks (Tone Ilebekk, 48) abi tika sadurti līdz nāvei Vilds Minnes (Wilds Minne) pamatskolā pirmdienas pēcpusdienā.

Policija aprakstot lietu, norādīja, ka 15 gadīgais puisis bija nogalinātā 14 gadīgā sociālajā lokā, taču nav izdevies atrast saistību starp otru nogalināto Ilbeku, un slepkavu.

Zēnu pašlaik uzraudzīs un izvērtēs garīgās veselības speciālisti un tad viņš tiks nodots apcietināšanai.

Pasaulē

Krievijas zinātnieki sākuši izvairīties no piedalīšanās nozīmīgos pētījumos laikā, kad pret fiziķiem, kas iesaistīti hiperskaņas un ātrgaitas aerodinamikā, tiek vērstas represijas, laikrakstam “The Wall Street Journal” pastāstīja fiziķis Jaroslavs Kudrjavcevs.

Svarīgākais