Noziedznieks policistiem Austrālijā atstājis dīvainu pavedienu

© afp

Kāds noziedznieks Austrālijas policistiem nozieguma vietā atstājis dīvainu pavedienu par savu identitāti - uz stikla durvīm tika atrast kailas sēžamvietas nospiedums, vēsta "AFP".

Austrālijas policisti, kuri pārmeklēja nozieguma vietu bija ļoti pārsteigti, kad uz stikla durvīm tika atrasts kailas sēžamvietas nospiedums. "Es lēdz šim neko tādu nebiju pieredzējis!" vēsta viens no izmeklētājiem.

Tiek uzskatīts, ka noziegumu pastrādājuši trīs jaunieši vecumā ap 20 gadiem. Policisti gan apgalvo, ka savādais nospiedums nepalīdzēs atklāt jauniešu identitāti, tomēr viņu rīcībā ir vēl citi pierādījumi, kas ļaus noskaidrot visus lietas apstākļus. Pagaidām zināms, ka jaunieši no kādas ēkas nozaguši televizoru un izpūtuši visu ugunsdzēšamā aparāta saturu.

Pasaulē

Viļņas lidostas jaunajā pasažieru izlidošanas terminālī, kurš tiks atklāts februārī, ir aprīkojums, kas ļautu pasažieriem drošības pārbaudes laikā atstāt šķidrumus rokas bagāžā, taču jauns Eiropas Savienības (ES) regulējums neļauj no tādas prasības atteikties, paziņoja Lietuvas valsts lidostu operatorkompānija "Lietuvos oro uostai" (LTOU) vadītājs Simons Bartkus.

Svarīgākais