"Samsung" piekukuļo klientu, lai tas neizpauž telefona uzliesmojuma gadījumu

© SCANPIX

Kompānija "Samsung" ir veikusi kukuļošanas mēģinājumu, ai viens no klientiem neizpaustu informāciju par viņa uzliesmojušo "Samsung Galaxy Note 7" telefonu, vēsta portāls businessinsider.com.

Kāds Ķīnas iedzīvotājs vārdā Zangs Sitongs apgalvo, ka neilgi pēc tam, kad uzliesmoja viņa telefons, pie viņa ieradušies kompānijas pārstāvji un piedāvājuši 900 dolāru lielu kukuli, lai Zangs nevienam neizpaustu notikušo. Viņš šo piedāvājumu noraidīja.

"Samsung Galaxy Note 7" tālrunis ir viena no lielākajām šīs kompānijas neveiksmēm, jo tiek ziņots par ārkārtīgi daudziem telefona uzliesmošanas gadījumiem. Tieši tāpēc šis telefons ir izņemts no pārdošanas. Savukārt vairākas aviokompānijas ir aizliegušas šos telefonus savās lidmašīnās.

Pasaulē

Šokējoša lieta nonākusi sabiedrības redzeslokā Francijā - pagājušajā nedēļā 72 gadus vecā Žizele Peliko tiesai atklāja, ka viņas šķietami mīlošais vīrs patiesībā ir organizējis savas sievas izvarošanu kas tika filmēta un ko paveikuši vairāk kā 80 vietējie vīrieši, raksta “BBC”.

Svarīgākais