Nežēlīga slepkavība: Policists nošauj sievu un nožņaudz dēlu

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

"The Local" vēsta, ka kāds 23 gadus vecs policists Austrijas pilsētā Vīnē ar dienesta ieroci nogalinājis savu sievu un vēlāk arī nožņaudzis savu vienu gadu veco dēlu.

Šausminošās slepkavību vīrietis izdarījis 2.oktobrī. Par spīti tam, ka policistam bijis aizliegt dienesta ieroci ņemt līdzi uz mājām, viņš to paņēmis un ar to nošāvis savu gaidībās esošo 25 gadus veco sievu.

Pēc tam vīrietis devies uz istabu, kur atradies viņu vienu gadu vecais dēls un puisēnu nožņaudzis. Pēc trim dienām abu mirstīgās atliekas viņš ar auto nogādājis Štīrijā, kur tās apracis.

Izmeklētājiem slepkava pastāstījis, ka jau vairākus mēnešus nemitīgi strīdējies ar savu sievu. Sieviete esot viņam uzbrukusi. Dienā, kad viņš sievu nogalinājis, viņš vien vēlējies paziņot par abu laulības šķiršanu.

Par sievas un bērna pazušanu viņš policijai paziņojis pirms nedēļas. Vīrietis melojis, ka sieviete kopā ar bērnu pametusi mājās un kopš tās dienas nav redzēta. Daudzi sievietes draugi sociālajā tīklā facebook nekavējoties lūguši palīdzību atrast Klaudiju.

Kad policija ieradusies pārmeklēt pāra dzīvesvietu, likumsargi pamanījuši asins traipus. Mirušās sievietes vīrs nekavējotis ticis aizturēts un tiesāts par slepkavību.

Svarīgākais