Indonēzijā aiztur vīrieti, kurš pārsteidzis autovadītājus

© bbc.com/ GETTY IMAGES

Britu raidorganizācija BBC informē, ka Indonēzijā aizturēts 24 gadus vecs IT speciālists, kurš parūpējies, lai sastrēguma stundu laikā valsts galvaspilsētas digitālajos reklāmas stendos demonstrētu pornogrāfiskas filmas.

Pats aizturētais savu vainu atzinis un nu viņam draud līdz sešiem gadiem ilgs cietumsods. Par neparasto atgadījumu policijai paziņojuši autovadītāji, kuri pagājušajā nedēļā Džakartas dienvidos fiksējuši šādu filmu demonstrēšanu.

Aizturētais IT speciālists policijai pastāstījis, ka savu ideju realizējis viens pats. Tikmēr uzņemtie video materiāli no notikuma vietas iemantojuši lielu popularitāti sociālajos medijos.

Pasaulē

2023. gada 7. oktobrī Palestīnas teroristu grupējums “Hamas” iebruka Izraēlā, tur sarīkoja asiņainu slaktiņu: teroristi noslepkavoja 1200 cilvēku un sagrāba aptuveni 250 ķīlnieku. Visvairāk cietušo bija sievietes, kuras izvaroja, sakropļoja un pēc tam nošāva. Izraēla atbildēja ar militāru operāciju Gazas joslā. Ir pagājis gads. Ko par esošo situāciju domā Kārlis Daukšts un Juris Rozenvalds?

Svarīgākais