Politiķis Norvēģijā saņem sodu par savas meitas nolaupīšanu

© f64

Kāds politiķis Norvēģijas dienvidos esošajā Austrumagderas (Aust-Agder) reģiona tiesā tika atzīts par vainīgu savas meitas nolaupīšanā un ieslodzīšanā paša veidotā izolatorā, ziņo "The Local"

Politiķim, kurš pārstāv Progresa partiju, tika piespriestas 120 dienas ilga brīvības atņemšanā ar pārbaudes laiku uz diviem gadiem. Viņš atzina, ka veicis visas apsūdzībā minētās darbības, tomēr savu vainu tiesā noliedza. Politiķis apgalvo, ka viņš meitu ieslodzījis, jo vēlējies viņai tādā veidā palīdzēt atbrīvoties no ar narkotiku lietošanu saistītām problēmām. Politiķis medijiem pavēstijis, ka apstrīdēs tiesas lēmumu, jo viņam nav pieņemami, ka tiek sodīts par vēlēšanos palīdzēt savi meitai.

Politiķis ar divu līdzdalībnieku palīdzību pagājušā gada 1. jūlijā nolaupīja savu meitu un ieslodzīja paša izveidotā izolatorā, lai meita varētu atgūties no narkotiku izraisītā efekta. Nākamajā dienā politiķa meita vērsās policijā saistībā ar šo notikumu.

Pasaulē

Kādēļ “Estonia” traģēdijas izmeklēšanas lietā soda cilvēkus nevis par informācijas slēpšanu, bet tās noskaidrošanu; kādu iemeslu dēļ patiesība "Estonia" gadījumā dodas rokā tik grūti; kādēļ mistiskā veidā gāja bojā Latvijas autors, kurš pētīja notikušo traģēdiju.

Svarīgākais