Suns aprij prinča Viljama draudzenes auskarus

Nepatīkamā situācijā nonākusi britu prinča Viljama draudzene Keita Midltona – viņas spaniels aprijis prinča dāvātos pērļu auskarus. Lielākā nelaime, ka suns pirms apēšanas tos bija sagrauzis, taču labā ziņa ir tā, ka princis augstsirdīgi solījies uzdāvināt Keitai jaunus auskarus.

Dāvanu no prinča Keita, kuru daudzi britu pilsoņi uzskata par savu nākamo karalieni, saņēmusi savā 28. dzimšanas dienā 9. janvārī. Daily Mail, atsaucoties uz viņas draudzenēm, vēsta, ka pagājušās nedēļas nogalē jaunā dāma bijusi ļoti uztraukusies, jo konstatējusi, ka auskari pazuduši no viņas nakstgaldiņa.

"Viņa bija panikā, atklājot, ka vairākas lietas uz nakstgaldiņa ir apgāztas, auskari pazuduši, bet uz roku krēma tūbiņas rēgojas suņa zobu nospiedumi," sarunā ar The Telegraph stāstījusi kāda K. Midltonas draudzene, piebilstot, ka aizdomas, pavisam loģiski, kritušas uz kokerspanielu Otto, kurš bija ielavījies istabā un tobrīd "apmierināts ar sevi sēdēja gultas galā un laizīja ķepas".

Par notikušo postu Keita nekavējoties informējusi princi Viljamu, taču viņš sācis skaļi smieties un ieteicis gaidīt, kamēr auskari dabīgā ceļā tiks izvadīti no suņa organisma. Keita tā arī rīkojusies un savu dāvanu galu galā atguvusi, taču diemžēl Otto pirms aprīšanas bija mēģinājis auskarus pamatīgi sakošļāt un tagad tie izskatoties diezgan nožēlojami. Princis gan mierinājis Keitu, ka nopirkšot viņai jaunu auskaru pāri, un piebildis – "galvenais, ka sunītim nekas nekaiš", vēsta Daily Mail. Britu mediji raksta, ka Viljams esot patiesā sajūsmā par suni, taču prognozējams, ka vismaz uz laiku tas kritīs saimnieces nežēlastībā un istabā vairs netiks laists.

Pasaulē

Ja bērns ilgstoši slimo un nevar apmeklēt skolu, ne tikai slimība var būt novājinoša - arī šķirtība no klases un draugiem var būt smaga. Bērniem, kuri ilgstoši ārstējas vai kuri cīnās ar garīgās veselības problēmām, Norvēģijas uzņēmums No Isolation izstrādājis robotu AV1, kas var ieņemt bērna vietu klasē, kalpojot par viņu acīm, ausīm un balsi un palīdzot uzturēt saikni ar saviem klasesbiedriem, raksta “CNN”.

Svarīgākais