Neticama izglābšanās pēc kritiena no kruīza kuģa

Attēlam ir ilustratīva nozīme © SCANPIX

Britu raidorganizācija BBC informē, ka kāda sieviete no Ķīnas izdzīvojusi pēc kritiena no kruīza kuģa un 38 stundu ilgas dreifēšanas jūrā.

Tiesa, viņas stāsts izklausās drīzāk pēc pasakas nevis reālas izglābšanās. 31 gadu vecā Šanhajas iedzīvotāja kopā ar savu ģimeni bija devusies vairāku dienu ilgā kruīza ceļojumā. Sieviete baudīja skatu uz kuģa klāja, kad pēkņi pārliecās pārāk tālu un no septiņu stāvu augstuma iekrita jūrā. Lai gan viņa sauca pēc palīdzības, neviens to nedzirdēja.

Viņas vecāki tikai pēc četrām stundām pamanīja, ka meita pazudusi. Tikmēr pati sieviete dreifēja jūrā līdz brīdim, kad pēc 38 stundām viņu pamanīja zvejnieku kuģa apkalpe, kura sievieti izglāba. Viņas vecāki neticēja tam, ka meita ir dzīva līdz brīdim, kamēr pa telefonu nedzirdēja viņas balsi.

Tikmēr 31 gadu vecā un 1.75 m garā sieviete negadījumu pārdzīvojusi vien ar nelielām traumām- dažām tulznām uz rokām un nobrāzumiem. Vairāki sociālo tīklu lietotāji gan šaubās, vai konkrētā dāma patiešām tik ilgas stundas pavadīja jūrā bez ēdiena un dzēriena.