Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Pasaulē

Loenas attiecībās ar līgavaini pašlaik ir pauze

© SCANPIX

Pasaules dzeltenā prese ar interesi turpina sekot līdzi skandalozās aktrises Lindsijas Loenas un krievu bagātnieka Jegora Tarabasova attiecībām. Lai gan pēc notikušā strīda L. Loena atpūšas Sardīnijā, bet viņas līgavainis izklaidējas Londonā, saderināšanās oficiāli nav atsaukta, bet L. Loenas mājieni par to, ka viņa ir stāvoklī, visticamāk, neatbilst patiesībai.

«Lindsijas attiecībās pašlaik ir pauze, tāpēc viņa pievienojās man un maniem draugiem atpūtā,» izdevumam Us Weekly paziņojusi 30 gadus vecā aktrises draudzene Hofita Golena. Viņa norādījusi, ka cilvēku attiecības parasti piedzīvo kāpumus un kritumus, taču L. Loena cerot, ka viss vēl nokārtosies. Pretēji pašas L. Loenas mājieniem, ka viņa ir stāvoklī (attiecīgi ieraksti no sociālā tīkla Instagram tagad jau izdzēsti), un viņas tēva Maikla apgalvojumam, ka tā patiešām ir, H. Golena sacījusi, ka šī informācija neatbilst patiesībai. Visticamāk, L. Loena attiecīgo ierakstu veikusi emociju uzplūdos, cerot, ka šādas ziņas palīdzēs salabt ar 23 gadus veco J. Tarabasovu. Līdz ar to neesot liela pamata People satraukumam par to, ka L. Loena atpūtas laikā Itālijā redzēta ar cigareti mutē un alus glāzi rokā.

Toties Daily Mirror reportieri pamanījuši, ka, dodoties iepirkties, uz L. Loenas rokas vairs nav bijis redzams J. Tarabasova dāvinātais masīvais saderināšanās gredzens ar smaragdu, turklāt tā vietā aktrise nopirkusi jaunu Chopard sudraba gredzentiņu. Tomēr Us Weekly raksta, ka saderināšanās gredzens pārceļojis uz viņas labās rokas pirkstu - arī tā acīmredzot izpaužas pauze attiecībās.

Hollywood Life atgādina, ka par domstarpībām starp L. Loenu un J. Tarabasovu kļuva zināms jūlija otrajā pusē. Cik noprotams, strīds izcēlies L. Loenas greizsirdības dēļ, jo viņa uzskata, ka līgavainis viņu krāpis ar krievu dizaineri Dašu Paševkinu. Vienā no ierakstiem Instagram (tagad tas jau izdzēsts) L. Loena nodēvējusi D. Paševkinu par «krievu ielasmeitu», un britu dzeltenie mediji raksta, ka dizainere joprojām gaidot atvainošanos. Intervijā Daily Mirror D. Paševkina skaidrojusi, ka apvainojumi ir absurdi, jo viņa jau vairākus gadus esot laba J. Tarabasova draudzene un pati viņu iepazīstinājusi ar L. Loenu.

Savukārt M. Loens Hollywood Life stāstījis, ka J. Tarabasovs mēdzis sist L. Loenu, bet pēc pēdējā strīda uz viņu dzīvokli Londonā pat izsaukta policija, jo viņš mēģinājis žņaugt savu līgavu. Oficiāli gan nav zināms, ka jaunajam vīrietim būtu izvirzītas kādas apsūdzības. M. Loens arī stāstījis, ka mēģinājis sazināties ar potenciālo znotu un viņa vecākiem, taču viņi nevēloties kontaktēties.

UPI vēsta, ka, izmantojot L. Loenas prombūtni, J. Tarabasovs no viņas dzīvokļa, kur abi mitinājušies kopā, paņēmis nedaudzās sev piederošās personīgās mantas. Savukārt britu dzeltenās preses reportieri redzējuši viņu izklaidējamies populārajā Londonas klubā Ciltern Firehouse, bet agrā rīta stundā krievu bagātnieks to pametis kādas simpātiskas brunetes pavadītā - turklāt tā neesot bijusi D. Paševkina. Vairāki J. Tarabasova paziņas, kuri vēlējušies palikt anonīmi, norādījuši, ka viņš īpaši nepārdzīvo šķiršanos un tieši L. Loenai nāksies veltīt lielas pūles, lai panāktu salabšanu.



Saistītās ziņas