Klūnijs nepārdošot Itālijas villu

Aktieris Džordžs Klūnijs kategoriski noliedzis vairākos laikrakstos parādījušās baumas, ka viņš gatavojoties pārdot villu Oleandra, kas atrodas Komo ezera krastos Itālijā. Sarunā ar RIA Novosti arī Laljo pilsētas mērs Roberto Pocci apstiprinājis, ka nav dzirdējis par villas izlikšanu pārdošanā, turklāt apsūdzējis Itālijas avīzes neprecīzas informācijas izplatīšanā par viņa sacīto.

Pirmā ziņu par to, ka Dž. Klūnijs nolēmis pārdot villu, kas jau septiņus gadus ir viņa īpašumā, izplatīja avīze Corriere della Sera, kas apgalvoja, ka viens no potenciālajiem pircējiem esot slavenais futbolists Deivids Bekhems. "Pagājušā gada pavasarī viņš kopā ar sievu Viktoriju viesojās pie Klūnija un bija sajūsmā gan par pašu villu, gan tās burvīgo apkaimi," rakstīja avīze, piebilstot, ka D. Bekhems par villu, tai blakus esošo botānisko dārzu, tenisa kortu un kaimiņos esošo īpašumu Margherita esot gatavs samaksāt 20 miljonus eiro. Pēc avīzes ziņām, par 10 miljoniem eiro vairāk piedāvājis krievu uzņēmējs, šņabja ražotājs Rustams Tariko, taču Laljo mērija jau tāpat esot noraizējusies par lielo krievu biznesmeņu pieplūdumu apkaimē un priekšroku dotu D. Bekhemam. Savukārt Il Giornale apgalvoja, ka villas pārdošanas iniciatore ir Dž. Klūnija draudzene – itāliešu modele un aktrise Elizabete Kanalisa, kurai šī mājvieta vienkārši apnikusi. Tika pat baumots, ka Oleandra vietā Dž. Klūnijs plāno iegādāties Loreto salu, kas atrodas Izeo ezerā.

Gan aktiera pārstāvji, gan viņš pats šīs ziņas gan ir nolieguši. "Lai pieliktu punktu šim ziņu ciklam – es nepērku nekādu salu un nepārdodu savu Itālijas villu. Šī informācija ir izdomāta, pieaugusi līdz neiedomājamam apmēram un tagad atsaukta. Tās ir vēl vienas melīgu ziņu dienas beigas," sacīts Dž. Klūnija paziņojumā, kas nosūtīts pasaules ziņu aģentūrām. Tajā arī izteikts lūgums pārtraukt baumot par lietām, kas absolūti neatbilst patiesībai.

Sašutis ir arī Laljo pilsētas mērs R. Pocci, jo, spriežot pēc Itālijas mediju ziņām, viņš un vietējās varas iestādes esot uztraukušies par to, ka Komo ezera krastā apmetas aizvien vairāk Krievijas pilsoņu – tur īpašumus jau iegādājušies Igors Kogans, Arkādijs Novikovs (viņš nopircis savulaik Džannem Versačem piederējušo villu Fontanelle), Oļegs Boiko. "Nekādu bažu un, jo vairāk, aizspriedumu attiecībā uz Krievijas pilsoņiem mums nav. Katrs, kurš šeit iegādāsies nekustamo īpašumu, ar prieku tiks uzņemts Laljo un citās apkaimes pilsētās. Mums tie ir viesi, kuriem vienmēr izrādīsim viesmīlību, jo vairāk tāpēc, ka mūsu un krievu kultūrām ir daudz kā kopēja. Krievi arī ir atvērti dialogam, dāsni, tāpat kā mēs spēj novērtēt skaisto un ciena labu virtuvi," intervijā RIA Novosti sacījis mērs.