Svifta un Heriss vairs nav pāris

IDILLE BEIGUSIES. Dziedātājas Teiloras Sviftas un dīdžeja Kelvina Herisa raksturi izrādījušies nesaderīgi © Scanpix

15 mēnešu ilgušais popzvaigznes Teiloras Sviftas un dīdžeja Kelvina Herisa romāns pavisam negaidīti ir beidzies. Pārim nācies pašķirties raksturu nesaderības dēļ, un šķiršanās iniciators bijis K. Heriss, taču viņi joprojām izjūt cieņu viens pret otru un noskaņoti uzturēt draudzīgas attiecības.

Informācija par 26 gadus vecās T. Sviftas un 32 gadus vecā K. Herisa (īstajā vārdā - Ādama Vailsa) šķiršanos pagājušās nedēļas vidū parādījās interneta vietnēs, kas specializējas dažādu baumu publicēšanā, taču šoreiz tā izrādījusies patiesa. To interneta sociālajos tīklos apstiprinājuši gan dziedātāja, gan dīdžejs. K. Heriss savā Twitter kontā gan uzsvēris, ka patiesībai atbilst vien tas, ka «attiecībām pienākušas beigas», bet ne daudzie izdomājumi par to, kurš kuru krāpis. Žurnāls People, atsaucoties uz kādu zinātāju, raksta, ka šķiršanās absolūti nav saistīta ar krāpšanu vai greizsirdību, bet gan drīzāk raksturu nesaderību, kas abām slavenībām nav ļāvusi dzīvot kopā.

Skotu dīdžejs K. Heriss savā jomā ir vispāratzīta zvaigzne, taču popularitātes ziņā, protams, nevar mēroties ar T. Sviftu, kurai, piemēram, Twitter ir 78 miljoni sekotāju. Atšķirībā no dziedātājas, kurai patīk atrasties starmešu gaismā un kopā ar draugiem izbaudīt panākumus, viņš esot daudz mierīgāks un nosvērtāks - cilvēks, kurš labprātāk brīvo laiku pavada mājās, skaidro Us Weekly. Izdevums vērsis uzmanību uz to, ka K. Heriss nav pavadījis T. Sviftu uz daudzajām ballītēm un balvu pasniegšanas ceremonijām - uz šādiem pasākumiem viņš devies vien tad, ja pats bijis nominēts kādai balvai. Arī People norāda, ka dīdžejs juties ļoti nekomfortabli T. Sviftas mūžīgo pavadoņu pūlī, kuru pati dziedātāja saukusi par savu «brigādi». «Viņš ir ļoti mierīgs un ļoti kluss, un šī jezga viņu mulsina,» People citē kāda zinātāja teikto. Brīžam pat šķitis, ka draudzenes popularitāte un panākumi viņu nedaudz biedē.

Savu negatīvo lomu nospēlējusi arī vecuma starpība, jo T. Sviftas reālās dzīves pieredze, neraugoties uz statusu, tomēr esot neliela. Dziedātāja gan darījusi visu iespējamo, lai saglabātu attiecības. Piemēram, aprīlī, uzstājoties kārtējā balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā, viņa runājusi par to, cik jauki ir pēc šādiem pasākumiem atgriezties mājās, zinot, ka tur ir kāds, kurš spēj novērtēt gūtos panākumus. «Par to es vēlos pateikties savam draugam Ādamam,» viņa teikusi. People vēsta, ka T. Svifta attiecības uztvērusi ļoti nopietni, sapņojot gan par ģimenes dibināšanu, gan pēcnācējiem, taču šie nodomi izteikti viņai raksturīgajā impulsīvajā un vētrainajā stilā, kas K. Herisam īsti nav pieņemams - viņam labāk patīk, ja notikumi attīstās rāmi un dabiski.

Amerikāņu dzeltenā prese atgādina, ka martā abi sociālajos medijos ievietojuši fotogrāfijas, kurās bijis redzams, cik romantiskā atmosfērā vienā no dienvidzemju kūrortiem nosvinēta attiecību gada jubileja. Taču jau pēc aptuveni pusotra mēneša par atsalumu liecinājis tas, ka sociālajos tīklos viņi viens otra vārdu vairs nav pieminējuši. 21. maijā K. Heriss iekļuva nelielā autoavārijā Losandželosā un gūto savainojumu dēļ bija spiests atcelt vairākas uzstāšanās, taču T. Svifta, kura tobrīd viesojās pie mātes Našvilā, pat neuzskatīja par nepieciešamu doties uz Kaliforniju.



Svarīgākais