Lidostas darbiniece šokā: Uz traģisko reisu paspēt palīdzējusi daudzbērnu ģimenei

© scanpix

Kāda Šarla de Golla lidostas lidostas darbiniece ir ārkārtīgi satriekta, jo centusies palīdzēt uz liktenīgo “EgyptAir” reisu paspēt kādai ģimenei ar pieciem bērniem, vēsta ziņu aģentūra REUTERS.

Lidostas darbiniece skaidrojusi, ka 2. terminālī, kur viņa strādājusi, ieradusies ģimene ar pieciem bērniem - četrām meitenēm un vienu zēnu. Ģimene esot sajaukusi termināļus un viņai vajadzējis izlidot no 1. termināļa, tādēļ sieviete viņiem palīdzējusi.

“Vīrietis sāka uztraukties, jo nezināja pareizu laiku, Es redzēju, ka viņš ir ļoti uztraukts, tāpēc teicu: neuztraucieties, es mēģināšu sazvanīt aviokompāniju, lai pārliecinātos, vai viņi izņēmuma kārtā var jūs sagaidīt. Tas ir kas tāds, ko es nekad parasti nedaru,” bilst sieviete, kura arī norāda - viņai nav ne jausmas vai ģimene uz savu reisu ir paspējusi.

“Un tā viņi devās prom. Es ceru, ka viņi lidmašīnu nokavēja. Viena no meitenēm tēvam teica: klau, tēti, ja paspēsim, paspēsim. Ja ne, vienkārši lidosim ar nākamo lidmašīnu. Mēs neko nevaram darīt. Es atkal un atkal notikušo izspēlēju prātā, esmu šokā,” bilst satrauktā lidostas darbiniece.


Jāpiebilst, ka medijiem pagaidām nav informācijas, vai konkrētā ģimene uz reisu paguva, tomēr oficiāli līdz šim ziņots, ka lidmašīnā atradušies tikai trīs mazi bērni.

Svarīgākais