Briseles tramvajā varēs baudīt Latvijas virtuves vakariņas

© publicitātes

No 26.aprīļa līdz 29.maijam Rīgas kā gastronomijas galamērķa mārketinga kampaņas ietvaros Briseles tramvaja restorānā "Brussels Tram Experience" varēs baudīt mūsdienu Latvijas virtuves vakariņas. Rīgas ēdienkarti izstrādājusi pazīstamā latviešu šefpavāre Svetlana Riškova. "Brussels Tram Experience" ir viens no populārākajiem Briseles tūrisma projektiem, kurā pilsētas apskate apvienota ar izsmalcinātām vakariņām īpaši aprīkotā tramvajā.

Otrdienas vakarā Briselē notika atklāšanas vakariņas medijiem, kurās piedalījās arī Rīgas mērs Nils Ušakovs: "Mūsdienīgu un kvalitatīvu restorānu attīstība ir viens no iemesliem, kādēļ Rīga kļūst par arvien populārāku ceļotāju galamērķi. Esmu gandarīts, ka mūsu šefpavāru talantu novērtē arī Briselē, un, pateicoties abu pilsētu veiksmīgajai sadarbībai, tieši Rīgai tika piedāvāta iespēja pārsteigt Briseles iedzīvotājus un pilsētas viesus ar latviešu virtuvi. Pateicoties gūtajam baudījumam, ceram viesus sagaidīt arī Rīgas restorānos, kas Eiropā piedāvā vienu no labākajām kvalitātes un cenas attiecībām."

Īpašajā Rīgas ēdienkartē tiks piedāvātas 3 kārtu vakariņas ar mūsdienu Latvijas virtuvei raksturīgiem produktiem - bietēm, kazas sieru, zandartu un skābenēm. Pie ēdieniem tiks pasniegti arī atbilstoši pieskaņoti dzērieni.

"Restorāns tramvajā ir viens no mūsu veiksmīgākajiem gastronomijas projektiem. To ir iecienījuši gan tūristi, gan vietējie Briseles iedzīvotāji. Lai uzturētu šo projektu nemainīgi interesantu, mēs meklējam arvien jaunus veidus, kā pārsteigt mūsu klientus. Viesojoties Rīgā, ļoti atzinīgi novērtējām šefpavāru un restorānu sniegumu, tādēļ ar prieku piedāvājām Svetlanai veidot šo Rīgas ēdienkarti. Tā kā jau tagad vairāk nekā puse no visām pieejamajām vakariņām ir izpārdotas, tad viennozīmigi varam teikt, ka mūsu sadarbība ir veiksmīga," Olivjē Marette, Visit Brussels gastronomijas projektu vadītājs.

Svarīgākais