Abdeslamu raksturo kā paraugu citiem ieslodzītajiem

© SCANPIX

Laikraksts "Het Nieuwsblad" publicējis Parīzes teroraktu galvenā aizdomās turētā Salaha Abdeslama attēlus no cietuma, informē "The Local".

Kā redzams attēlos, tad diezgan ievērojami mainījies aizturētā Abdeslama izskats. Zem acīm ciņam redzami milzīgi loki, atauguši arī mati un bārda. Anonīmi cietuma pārstāvji norādījuši, ka Salahs ir piemērs citiem cietumniekiem- viņa uzvedība ir nevainojama. 

Šobrīd aizturētais atrodas cietumā Beļģijā, tomēr tik gaidīts lēmums, ar kuru tiks atļauts viņu deportēt uz Franciju. Kā zināms, tad viņa aizturēšana prasīja vairākus mēnešus, tomēr pavisam nesen Beļģijas policijai reida laikā tas izdevās

Pasaulē

2023. gada 7. oktobrī Palestīnas teroristu grupējums “Hamas” iebruka Izraēlā, tur sarīkoja asiņainu slaktiņu: teroristi noslepkavoja 1200 cilvēku un sagrāba aptuveni 250 ķīlnieku. Visvairāk cietušo bija sievietes, kuras izvaroja, sakropļoja un pēc tam nošāva. Izraēla atbildēja ar militāru operāciju Gazas joslā. Ir pagājis gads. Ko par esošo situāciju domā Kārlis Daukšts un Juris Rozenvalds?

Svarīgākais