Izdzīvojusi “Islāma valsts” seksa verdzene pastāsta par piedzīvoto

Nadia Murada © AP Photo/Yorgos Karahalis

Bijusī “Islāma valsts” seksa verdzene, atklāti izstāstījusi par šausmām, kuras piedzīvojusi teroristu gūstā, vēsta atsaucoties uz The Mirror vēsta FOX NEWS.

21 gadu vecā Nadia Murada nolaupīta no “Islāma valsts” iebrukumā kādā Irākas pilsētā un aizvesta uz Irākas pilsētu Mosulu, kur tikusi turēta gūstā un neskaitāmas reizes izvarota. Teroristi nosepkavojuši sievietes vecākus un sešus brāļus, tomēr tas, ko viņa piedzīvojusi teroristu gūstā esot bijis ļaunāks par nāvi.

“Kad viņi mani aizveda uz Mosulu un izvaroja, es aizmirsu pat par savu māti un brāļiem, jo tas ko viņi dara sievietēm ir daudz briesmīgāk par nāvi,” uzsver sieviete.

Nadia turēta kopā ar vēl vairāk nekā 5000 jezīdu sievietēm, kuras sagūstījuši “Islāma valsts” kaujinieki. Vairākas no gūsteknēm teroristi arī pārdevuši seksa verdzībā.

“Viņi pastrādā daudz un dažādus noziegumus. Izvarošanas, slepkavības, cilvēku tirdzniecību...un to visu viņi dara “Islāma” vārdā,” ar asarām acīs stāsta Nadia, kura uzsvērusi – viņas stāsts nav pats briesmīgākais un “Islāma valsts” ir prātam neaptverams drauds, kurš ir jāaptur.

Svarīgākais