Deviņpadsmitgadīga angliete matu izkrišanā vaino šampūna ražotāju

Deviņpadsmitgadīga angliete Sofija Peperkorna, sekojot reklāmai, iegādājusies Pantene šampūnu, jo vēlējusies, lai kā solīts reklāmā :" Mati desmit dienu laikā kļūs skaisti, zīdaini un kupli. Tā vietā pēc šampūna Pantene lietošanas mati sākuši pastiprināti izkrist. Sofijas ārsts nav konstatējis viņas veselībā nekādas problēmas vai saslimšanu, kas varētu veicināt matu izkrišanu.

Pēc šampūna Pantene vairākkārtējas lietošanas jauniete pamanījusi, ka mati izkrīt atstājot lielus "kailus laukumus", ziņo izdevums Daily Mail.

"Es izmazgāju matus un žāvējot ieraudzīju spogulī, ka mati uz pieres ir izkrituši," stāsta meitene.

Sofija piezvanījusi uz ražotājfirmas telefonu, kas norādīts uz iepakojuma un firmas pārstāvim izstāstījusi par radušos problēmu, uz ko tas viņai kā kompensāciju piedāvājis kuponu citu firmas ražoto produktu iegādei.

Lieki teikt, ka tas izsaucis vēl lielāku jaunietes sašutumu.Internetā jauniete atradusi vairākas līdzīgas atsauksmes par problēmām pēc Pantene šampūna lietošanas.

"Kā skaidro speciālisti, matu izkrišanu iespējams rada šampūna sastāvā esošais nātrija laurilsulfāts," stāsta jauniete.

Sofija arī vērsusies pēc palīdzības pie ārsta dermatologa, kurš gan norāda, ka matu izkrišana ir parasta parādība jaunietēm.

"Jaunietes bieži ievēro diētas un ir pakļautas stresam, neatbilstoša šampūna lietošana varbūt tikai pēdējais piliens," norāda ārsts dermatologs.

Firma Procter&Gamble, kas ražo Pantene, nosūtīs Sofijas Peperkornas iegādāto šampūnu ķīmisko analīžu veikšanai.Kā norāda firmas pārstāvis, daudzas sievietes lieto šo šampūnu un līdz šim nekādas sūdzības nav bijušas.

Svarīgākais