Dānim, kurš savā klubā atsakās ielaist migrantus, draud cietumsods

© daily mail

Kādam dānim sanākušas nepatikšanas, jo viņš aizliedzis savā klubā ienākt imigrantiem un cilvēkiem, kuri nerunā viņa valodā, vēsta dailymail.co.uk

Kluba “Buddy hill” īpašnieks esot aizliedzis savā klubā ienākt vīriešiem no Sīrijas un Afganistānas, kuri nerunā dāniski, angliski vai vāciski. Pamatojums tam – kluba sieviešu kārtas apmeklētājas jūtoties apdraudētas, jo vīrieši esot seksuāli agresīvi un viņas apgrābstījuši.


Tieši šī iemesla dēļ kluba īpašnieks licis pamest savas telpas Sīrijas un Afganistānas migrantiem un izvirzījis uzstādījumu, ka tie, kas nemāk vācu, angļu vai dāņu valodu, nedrīkst atrasties kluba telpās.


Jāpiezīmē, ka vīriešiem nav ticis paskaidrots, ko tieši tie veikuši nepareizi, tomēr vīrietis uzsver, ka migranti gluži vienkārši neesot spējīgi saprast to, ko viņiem skaidro, līdz ar to uzskata, ka šāda politika ir pareiza.

 
Par šādu rīcību, kuru var interpretēt, kā diskrimināciju, viņam draud sešu mēnešu cietumsods, bet tas viņu nebiedē un no savas politikas viņš atkāpties neplāno.

Svarīgākais