Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē

Sairusa un Hemsvorts atkal kopā?

ZIEDU LAIKI. 2012. gada pavasarī Liams Hemsvorts un Mailija Sairusa saderinājās, taču vēlāk kāzas tika atceltas un saderināšanās atsaukta © Scanpix

Dziedātāja Mailija Sairusa un aktieris Liams Hemsvorts, kuri pēc vētraina romāna pašķīrās 2013. gada septembrī, jauno gadu sagaidījuši kopā – aktiera dzimtajā Austrālijā. Dzeltenā prese citē aculiecinieku stāstīto, ka abi skūpstījušies un apskāvušies un, spriežot pēc visa, M. Sairusai izdevies realizēt savu plānu un atjaunot attiecības. Kāds zinātājs gan skaidrojis, ka, ņemot vērā iepriekšējās kļūdas, abi nesteidzoties ar kopdzīves atsākšanu, ejot «soli pa solim» – gluži tā, it kā tikai nesen būtu iepazinušies.

The Daily Telegraph raksta, ka pāris apmeklējis mūzikas festivālu Baironbejā, nekavējoties nonākot citu skatītāju uzmanības centrā, par ko liecinot daudzie ieraksti interneta sociālajos tīklos. M. Sairusa un L. Hemsvorts uz pasākumu ieradušies kopā ar aktiera brāļiem Krisu un Lūku un viņu sievām, turklāt šo kompāniju pavadījuši vairāki raženi apsargi, kuri uzraudzījuši, lai citi apmeklētāji neuzmāktos viņiem ar autogrāfu prasīšanu un fotografēšanu. Koncerts notika 2. janvārī, bet 2016. gadu M. Sairusa sagaidījusi kopā ar L. Hemsvortu un viņa tuviniekiem, kuri bija sarīkojuši tematisko ballīti Mežonīgo Rietumu stilā, raksta interneta ziņu vietne TMZ.com, kas specializējas slavenību dzīves atspoguļošanā. Nedz šā izdevuma, nedz citiem žurnālistiem gan nav izdevies no 23 gadus vecās M. Sairusas vai 25 gadus vecā L. Hemsvorta oficiālajiem pārstāvjiem iegūt kādus komentārus par viņu pašreizējo attiecību statusu.

UPI atgādina, ka abu romāns sācies 2010. gadā filmas The Last Song uzņemšanas laikā. Lai gan attiecības nebija īpaši stabilas un tās nereti aptumšoja strīdi, šķiršanās un tai sekojošā salabšana, 2012. gada maijā pāris saderinājās. Kādu laiku medijos intensīvi baumoja par gaidāmo kāzu datumu, taču M. Sairusas un L. Hemsvorta privātā dzīve ritēja kā pa viļņiem, un galu galā kāzas tika atceltas, bet 2013. gada septembrī atsaukta arī saderināšanās. Zinātāji ir pārliecināti, ka tas noticis pēc L. Hemsvorta iniciatīvas, jo viņam nav bijusi pieņemama M. Sairusas izaicinošā un reizēm pat agresīvā uzvedība un vēlme visu laiku atrasties uzmanības centrā. Pēc abu pašķiršanās M. Sairusa metās Patrika Švarcenegera skavās, bet pērn kārtējo reizi šokēja publiku ar paziņojumiem par savu biseksualitāti, kurus apliecināja īss romāns ar modeli Stellu Maksvelu. Savukārt L. Hemsvortam bija neilgas attiecības ar modeli Elisu Gonsalesu.

Us Weekly gan uzsver, ka M. Sairusai allaž bijis plāns atjaunot attiecības. Pagājušā gada aprīlī tas gandrīz arī izdevies, jo L. Hemsvorts pārtraucis ignorēt viņas tālruņa zvanus un īsziņas, bet pāris tika redzēts dodamies pastaigās un pat kopīgi vakariņojam. Oktobrī intervijā žurnālam Men’s Fitness L. Hemsvorts atzina, ka ar M. Sairusu pavadītais laiks viņam bijis ļoti svarīgs un allaž tāds paliks, liekot saprast, ka jūtas pret bijušo līgavu viņam nav zudušas. «Viņa ir brīvdomātāja, un man šķiet, ka joprojām turpinās pārsteigt cilvēkus ar savu uzvedību, taču viņa nekādā gadījumā nav ļauns cilvēks. Tikai jauna meitene, kura vēlas darīt to, ko grib,» viņš spriedis.