Marija Naumova no Parīzes: mums ir bail

© f64

Populārā latviešu mūziķe Marija Naumova, kura jau vairākus gadus dzīvo Parīzē, šodien sociālajos tīkos ir dalījusies ar pieredzēto. "Šodien es piedzīvoju karu vienā no pasaules skaistākajām pilsētām - Parīzē. Ielas ir tukšas, izņemot cilvēkus, kuri stāv rindā, lai ziedotu asinis. Visas iestādes un veikali ir slēgti. Tikai helihopteri riņķo debesīs. Visapkārt ir ieslēgti radio, internets un televizori. Cilvēki viens otram zvana un raksta, lai pārliecinātos, ka draugi un radinieki nav cietuši. Mums ir bail," tā savā facebook kontā raksta Marija.

Es vēlētos, lai to visu varētu nosaukt par nakts murgu, taču diemžēl tas kļūst par realitāti un mūsu nākotni. Mūsu bērnu nākotni. Man ir tikai viens jautājums: ko es varētu darīt, lai vērstu to visu uz labu. Taču man nekas nenāk prātā izņemot lūgšanas un asins ziedošanu, ko mēs šodien jau izdarījām.

Es izsaku visdziļāko līdzjūtību visiem cilvēkiem, kuri zaudējuši savus mīļos tuviniekus un draugus šīs nakts briesmīgajos notikumos. Dievs, svētī dvēseles, kas mūs ir pametušas. Dievs, neļauj šīs nakts notikumiem atkārtoties- nekad un nekur!

Svarīgākais