Igaunijas aviobiļešu tirdzniecības portāls atsakās tirgot lidsabiedrības AirBaltic biļetes

Igaunijas tiešsaistes aviobiļešu tirdzniecības portāls “Bookinghouse.ee”, jau nedēļu nepiedāvā saviem klientiem iespēju iegādāties lidsabiedrības Airbaltic aviobiļetes. Tā vietā piedāvājot izvēlēties cenā līdzīgas lidsabiedrību Estonian Air, Finnair vai Czech Airlines aviobiļetes, raksta Postimees.ee.

Atbildot uz jautājumu, kādēļ Bookinghouse nav pieejamas AirBaltic biļetes, kompānijas pārstāvis norāda, ka lidsabiedrība nepiedāvā vairākas iespējas biļešu tirdzniecībai internetā, bet katra kompānija var izvēlēties ar ko sadarboties.

AirBaltic savukārt norādījis, ka aviobiļešu tirdzniecības portāls neinformē klientus par īpašo bagāžas pārvadāšanas apmaksas sistēmu, norāda Postimees.ee.

Lidsabiedrība Airbaltic saviem klientiem regulāri piedāvā dažādas akcijas ar palētinātām biļetēm, bet labticīgo pircēju pēc ilgstoša biļetes iegādes procesa kompānijas interneta portālā, beigās gaida pārsteigumi uzspiestas bagāžas vai biļešu apdrošināšanas veidā.

Gadījumā, ja pircējs atsakās no apdrošināšanas, sistēma momentā bloķē akcijas biļetes iegādes iespēju. Savukārt, ja pircējs piekrīt apdrošināšanai, biļetes cena rezultātā pārsniedz summu par kādu to iespējams nopirkt citās aviokompānijās.

Ārkārtīgā lidsabiedrības AirBaltic alkatība spiež atteikties no sadarbības pat aviobiļešu tirdzniecības interneta portālus, norāda portāls.

Pasaulē

Bērna pārāk izvēlīgu ēšanu lielā mērā ietekmē gēni, turklāt zinātnieki atklājuši, ka septiņus gadus vecu bērnu vecākiem ir visgrūtāk pierunāt savas atvases ēst augļus un dārzeņus, vēsta “Daily Mail”.

Svarīgākais