Bruņots aktieris dzērumā ielauzies bankā

Lielas nepatikšanas draud 78 gadus vecajam Holivudas veterānam Ripam Tornam, kurš pamatīgā alkohola reibumā, bruņojies ar pielādētu pistoli, ielauzies kādā Konektikutas štata bankā.

Notikuma aculiecinieki stāstījuši – policijai, kas bija ieradusies uz izsaukumu bankā, viņš pretošanos neesot izrādījis un, pēc visa spriežot, pat neesot sapratis, kur atrodas un kas ar viņu notiek.

Reuters, atsaucoties uz Selisberijas pilsētas policijas pārstāvjiem, vēsta, ka naktī uz sestdienu saņemts trauksmes signāls no Litchfield bankas. Policijas patruļa, kas ieradusies notikuma vietā, konstatējusi, ka bankas durvis ir atlauztas, bet pa kredītiestādes telpām klīdis kāds piedzēries un bruņots vīrietis. Kad laupītājs aizturēts un nogādāts policijas iecirknī, secināts, ka likuma sargiem viņš ir labi pazīstams – tas bijis 78 gadus vecais Selisberijas iedzīvotājs R. Torns. Vietējie mediji ziņo, ka viņam izvirzītas apsūdzības laupīšanas mēģinājumā, noziedzīgā iebrukumā un nelegālā šaujamieroča nēsāšanā. Pret 100 000 dolāru drošības naudu R. Torns, kurš policijas iecirknī izgulējis reibumu, sestdienas pēcpusdienā no apcietinājuma atbrīvots.

AP atgādina, ka R. Tornam jau iepriekš bijušas problēmas ar likumu ievērošanu. Pēdējo gadu laikā viņš vairākkārt pieķerts, vadot automašīnu alkohola reibumā, – pagājušā gada nogalē pat tika ziņots, ka aktieris sācis apmeklēt konsultācijas, lai atradinātos no alkoholisma. Līdz šim viņam allaž tapis piedots, taču pēc pēdējā varoņdarba, ļoti iespējams, R. Tornam savu uzvedību nāksies pārdomāt cietumā.

Svarīgākais