Krievija un Baltkrievija veidos jaunu militāru organizāciju

© euromaidanpress.com

Krievija un Baltkrievija plāno izveidot jaunu militāru organizāciju, lai stiprinātu savstarpējo militāro sadarbību, ziņo "Deutsche Welle".

Organizācijas aizsardzības mehānisms pret bruņotiem uzbrukumiem tiks veidots tuvāko divu gadu laikā. Pēc diviem gadiem Krievija un Baltkrievija veidos kopīgas stratēģiskās mācības Krievijas un Baltkrievijas armijas poligonos “Rietumi – 2017”.


Šāds lēmums pieņemts pēc tam kad tikušies Krievijas un Baltkrievijas aizsardzības ministriju pārstāvji, kuri uzskata, ka šāda organizācija nepieciešama kā atbilde NATO aktivitātēm pie Krievijas robežām. Krievijas aizsardzības ministrs uzsvēris, ka Krievijas un Baltkrievijas militārās integrācijas process ir neatgriezenisks.

Pasaulē

Francijas un Polijas kinorežisors Romāns Polaņskis, kas pirms vairākiem gadu desmitiem aizbēga no ASV pēc atzīšanās 13 gadus vecas meitenes izvarošanā, Savienotajās Valstīs netiks tiesāts par iespējamu uzbrukumu citai nepilngadīgai personai, jo ir panākta vienošanās, otrdien paziņoja viņa advokāts.

Svarīgākais