Krievu komiķi piemuļķo Eltonu Džonu, izliekoties par Putinu

© reuters

Kā vēsta ziņu aģentūra Reuters, Divi krievu komiķi atklājuši, ka apmānījuši britu mūziķi seru Eltonu Džonu piezvanot viņam un izliekoties par Krievijas Federācijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Joks noticis tādēļ, jo nesenā intervijā sers Eltons Džons žurnālistiem atklājis, ka labprāt tiktos ar Putinu, lai apspriestu homoseksuāļu tiesības Krievijā.

Dienu vēlāk pasaules slavenais mūziķis saņēmis zvanu no Krievijas Federācijas prezidenta, par kuru sajūsmināti informējis savus sekotājus dažādos sociālajos tīklos.

„Es jūtos tik pagodināts, runājot ar vienu no pasaules ietekmīgākajiem cilvēkiem,” komiķiem teicis sirmais kungs, kurš tāpat paudis sajūsmu par to, ka „Putins” uzaicinājis viņu apmeklēt nākamo geju praidu Maskavā.

Tomēr, kā izrādās par visu šo „izrādi” bija parūpējušies divi krievu komiķi - Vladimirs Krasnovs un Aleksejs Stoļarovs, kuri atklājuši, ka zvanu veikuši viņi.

Tāpat arī komiķi sarunas ierakstu nodevuši masu mediju rokās, turklāt Kremlis ir noliedzis jebkādu informāciju par to, ka starp Putinu un Džonu bijusi kāda saruna.

Svarīgākais