Iedvesmojoties no teroristiem, meita Dānijā nodur māti

© mixnews.lv

Kāda meitene Dānijā, iedvesmojoties no "Islāma valsts" nāvessodu video, nogalinājusi savu māti. 15 gadus vecā meitene šādi rīkojusies, jo māte bija pret meitas attiecībām ar 29 gadus veco musulmani no Sīrijas, raksta Daily Mail.

Zvērīgā slepkavība notikus nelielajā ciematiņā Kviselā, Dānijā. 15 gadus vecā Līza Borha ar 20 naža dūrieniem nonāvējusi savu māti. Meitenes mātes nāve tika konstatēta notikuma vietā.

Tik nežēlīga nozieguma izdarīšanā meitene "iedvesmojusies" no teroristu grupējuma "Islāma valsts" publicētajiem video, kuros redzams, kā tiek izpildīti nāves sodi.

Jāpiezīmē, ka īstenot šaušalīgo slepkavību meitenei palīdzēja 29 gadus vecais Bahtijars Muhameds Abdulla, meitenes mīļotais no Sīrijas.

Pēc izdarītās lepkavības meitene pati izsauca policiju, ziņojot, ka redzējusi "bēgošu balto cilvēku". Pēc rūpīgas izmeklēšanas noskaidrots, ka sievieti nogalinājusi viņas meita.

Pasaulē

Krievijas pilsonis Anatolijs Bļinovs, kurš Polijā apcietināts aizdomās par uzbrukuma organizēšanu mirušā Kremļa opozicionāra Alekseja Navaļnija sabiedrotajam Leonīdam Volkovam, pārvietojies pa Eiropu, izmantojot viltotu Latvijas pasi, kas izdota uz Liepājā dzīvojoša vairākkārt sodīta nepilsoņa vārda. Par to šovakar vēsta LTV raidījums “de facto”.