AIZKUSTINOŠI: Mazs zēns izglābj pašnāvnieku

© independent

Mazs īru zēns, Džeimijs Haringtons no Dublinas izglābis kāda pašnāvnieka dzīvību, vienkārši izrādot cilvēcisku interesi, ziņo independent.co.uk

"Es biju ceļā uz pēc saldumiem, bet tad pamanīju vīrieti sēžam uz tilta margām. Es apstājos un apprasījos viņam, vai viss ir kārtībā. Tad kādu laiciņu es centos viņu pierunāt, lai nāk pasēdēt un parunāties ar mani, un viņš to arī izdarīja,» atklāj mazais Džeimījs.

Puisēns arī pastāstījis, ka vīrietis viņam stāstījis gan par savu dzīvi, gan par to, kāpēc izlēmis to beigt. Džeimījs esot pierunājis aptuveni 30 gadus veco vīru doties uz slimnīcu un izsaucis ātro palīdzību. Tāpat viņi apmainījušies numuriem, tomēr sekojošo pārsteigumu negaidīja neviens.

"Pēc dažiem mēnešiem viņš uzrakstīja īsziņu, ka viņam gaidāms ģimenes pieaugums un viņiem būs zēns, kuru nosauks par godu man – par Džeimiju," ar neslēptu sajūsmu klāsta Džeimījs.

"Viņi nosauks savu bērnu manā vārdā! Viņš teica, ka tie daži vārdi, ko ar viņu parunājos, likuši viņam pārdomāt,” priecājās mazais puišelis, kurš medijiem norāda, ka arī turpmāk centīsies palīdzēt citiem.

Svarīgākais