Terorists no Latvijas lielās ar saviem "varoņdarbiem" Doņeckā

© lifenews

Krievijas informācijas aģentūras „Life News” žurnālists, veidojot kārtējo sižetu par notikumiem Ukrainā, saticis un nointervējis arī kaujinieku vārdā Džamals, kurš stāsta, ka ir no Latvijas.

Sākotnēji žurnālists ir nedaudz izbrīnīts par to, kādēļ Džamals pametis Latviju, lai cīnītos Ukrainā, jo pēc žurnālista domām, Latvijas iedzīvotāji pret Doņeckas Tautas republiku esot visnotaļ pozitīvi noskaņoti. Par situāciju Latvijā gan Džamals neko nemin, tomēr skaidro, ka Donbasā ieradies, jo mājās viņš esot juties, ka ar savu dzīvi neko nedarot, tomēr šeit viņam esot iespēja „reāli palīdzēt cilvēkiem un „apturēt genocīdu pret krievu tautu.”
 

Tāpat arī Džamals norādīja, ka esot pret fašismu un to, ka Austrumukrainā ieradies pagājušajā decembrī, piedalījies vairākās kaujās un pat jau bijis ievainots.
 

Jau ziņots, ka Austrumukrainā karo vairāki teroristi no Latvijas, no kuriem atpazīstamākais būtu „melnais Ļenins” Beness Aijo.
 
Arī Drošības policija ir apstiprinājusi, ka teroristu rindās Austrumukrainā karo vairāki Latvijas iedzīvotāji, tomēr precīzs karotāju skaits nav zināms.

Pasaulē

ASV Transporta ministrija ir apsūdzējusi Vācijas aviokompāniju "Lufthansa" ebreju pasažieru diskriminācijā un piespriedusi tai 4 miljonu ASV dolāru naudassodu - lielāko, kādu šī ministrija jebkad piespriedusi, teikts otrdien publicētā paziņojumā.

Svarīgākais