ŠOKS: Ieslodzītais pavedina un "iesēdina” cietuma darbinieces

© mirror.co.uk

Neparasts atgadījums noticis Vašingtonas cietumā, kur divas cietuma apsardzes apsūdzētas par seksuālo vardarbību pret ieslodzīto, ziņo mirror.co.uk.

Prasību pret abām cietuma darbiniecēm iesniedzis ieslodzītais Jeng-Li Delgado-Galban, kurš izcieš cietumsodu par četrām krimināli sodāmām darbībām- seksuālu uzmākšanos, nepatiesa zvēresta sniegšanu, otrās pakāpes uzbrukumu un nelikumīgu ieroča glabāšanu .

Vīrieša tikšanās ar sievietēm notikusi cietuma apgādes skapī. Šobrīd, ņemot vērā vīrieša iesniegto prasību, skapi plānots pārmeklē. 25 gadus vecais cietumnieks dokumentā norādījis - "Ar šīm darbībām ticis pārkāpts astotais grozījums ASV Konstitūcijas likumā par aizliegumu cietuma darbiniekiem seksuāli uzmākties un veikt seksuālu vardarbību pret ieslodzīto”.

Abas sievietes atzīst, ka izlaidušas vīrieti no kameras, lai ar to pārgulētu, taču noliedz, ka notikusi seksuāla vardarbība. 38 gadus vecā Džila Kurija un 32 gadus vecā Breta Robinsone atzītas par vainīgām. Spēkā stājies spriedums par reālu brīvības atņemšanu uz 4 gadiem un 2 mēnešiem.

Pasaulē

Polijā nevalstiskā organizācija iesūdzējusi tiesā prezidentu Andžeju Dudu saistībā ar izteikumiem par pretrunīgus vērtējumus izsaukušo filmu "Zaļā robeža", kurā apskatīta situācija uz Polijas-Baltkrievijas robežas, kur Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko izvērsis hibrīdkara operāciju, cenšoties Eiropas Savienībā (ES) iesūtīt tūkstošiem nelegālo imigrantu.