ŠOKS: Vīrietis izvaro meiteni, jo uzskata, ka meitenes „NĒ” ir maldinošs

Ādams Lehups © mirror.co.uk

Lielbritānijas sabiedrība šokā – vīrietis izvarojis sievieti un tiesas priekšā atzinis, ka meitene pretojusies, turklāt centies attaisnoties ar apgalvojumu - meitenes bieži sakot „nē”, tomēr viņas to nedomājot nopietni.

Šobrīd izvarošanā apsūdzētais 34 gadus vecais arhitekts Ādams Lehups pirms dažām dienām devies uz randiņu ar kādu 25 gadus vecu jaunkundzi, ar kuru satikties sarunājis iepazīšanās aplikācijā „Iesim uz randiņu?”.

Aklais randiņš aizritējis labi, pāris iedzēris vīnu un esot izveidojušās savstarpējas simpātijas. Tad abi devušies uz meitenes mājām, kur viņa pārģērbusies treniņtērpā un Ādams piedāvājis pamasēt meitenes muguru. Šeit jāpiebilst – meitene jau pirms randiņa un arī randiņa laikā vairākas reizes norādījusi, ka intīmos kontaktos šovakar nevēlas stāties.

Tomēr, masāžas laikā meitene sajuta, ka viņai virsū sēdošais vīrietis ir kails, turklāt viņš sācis skūpstīt viņas kaklu un pēc pavisam neilga brīža, par spīti meitenes skaļajiem kliedzieniem „Nē, nē”, esot noticis arī pats akts. Meitene turpinājusi kliegt un pamodinājusi savu dzīvokļa biedreni, kura iejaukusies un Ādams savas darbības pārtraucis. Tad jaunā, tikko izvarotā sieviete esot vaicājusi Ādamam, kādēļ viņš nav pārtraucis procesu, kad izdzirdējis, ka viņa protestē, uz ko arhitekts sniedzis pagalam aplamu atbildi: „Meitenes visu laiku saka „NĒ”, bet viņas jau nedomā to nopietni,” – starp citu, šo pašu attaisnojumu Ādams Lehups minējis arī tiesai. Abas dāmas teikušas, ka izsauks policiju, par ko Ādams tikai pasmējies un sākumā pat nav gribējis doties projām, bet kad sapratis, ka sievietes nejoko, steigšus pametis dzīvokli caur balkona logu. Policistiem tomēr izdevies izvarotāju aizturēt un apcietināt.

Informācija sagatavota pēc mirror.co.uk

Svarīgākais