Maskavas centrā lidinās armijas helikopteri; ir versijas par Putinu

© by24.org

Šodien mikroblogošanas vietnē twitter un vairākos Krievijas medijos parādījās ziņas, ka virs Krievijas centra lidinās vairāki armijas helikopteri, saistībā ar šo faktu jau tiek minētas dažādas versijas par Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvokli.

Portāls by24.org ziņo, ka armijas helikoptera lidināšanās virs Kremļa ir neparasts gadījums. Speciālisti jau noteikuši, ka tas ir Krievijas prezidenta radiosakaru helikopters, kuru izmanto kā retranslatoru, lai nodrošinātu valsts vadošajiem darbiniekiem radio sakarus ar ātrās reaģēšanas spēkiem. Tāpat tie tiek izmantoti pretgaisa un pretraķešu aizsardzībai. 

Tiek ziņots, ka vēl viens šāds helikopters ar identisku krāsojumu ir nosēdies uz ēkas, kas pieder Krevijas Federālajam drošības dienestam. Armijas helikopteri ir pamanīti vēl vairākās vietās virs Maskavas. 

Jāpiezīmē, ka šī slepenā avioparāde Krievijas galvaspilsētā notiek brīdī, kad nav skaidras informācijas par Krievijas prezidenta veselības stāvokli. Jāatgādina, ka Krievijas medijos parādījās ziņa, ka V. Putins ir slims, taču jau drīz pēc tam sekoja oficiāls Kremļa ziņojums, ka ar prezidenta veselību viss ir kārtībā.

Lai vai kā, jau vakar kādas Maskavas elitāras slimnīcas teritorijā tika novēroti vairāki helikopteri, bet nedaudz vēlāk parādījās informācija, ka Krievijas prezidentam V. Putinam konstatēts smadzeņu insults.

Mikroblogošanas vietnē twitter populāra ir versija, ka jau no vakardienas pēcpusdienas līdz šim brīdim Krievijas galvenos lēmumus pieņem Dmitrijs Medveģevs. 

Svarīgākais