Radīta spēcīga atbilde „Krievijas okupantam”

© Youtube.com

Internetā ievietota atbilde pirms neilga laika izplatītajam video klipam „Es esmu Krievijas okupants”, kurā tika slavināts Krievijas režīms un apkopoti šķietamie „zaudējumi”, kurus cieš valstis, kurās vairs nav Krievijas ietekmes.

Šā gada 27. februārī, interneta vidē tika popularizēts videoklips, kurā redzams stāsts par Krievijas iekarojumiem pagājušā gadsimta laikā un pozitīvo izaugsmi, ko it kā piedzīvoja iekarotās zemes, Krievijas ietekmē. Videoklipa veidotāji pieminēja okupāciju, sasaistot to ar ekonomisko izaugsmi, fabriku, elektrostaciju, jaunu pilsētu un ražotņu būvniecību. Tika pieminētas arī Baltijas valstis, norādot - kamēr šeit valdīja okupācijas režīms, Latvijā tika ražota augstvērtīga radiotehnika, darbojās mašīnbūve, mūsu valsts bija slavena ar savām smaržām un Melno Balzāmu. "Mani palūdza aiziet un tagad tur iegūst šprotes, bet daļa iedzīvotāju tīra klozetpodus Eiropā," tā vēstīja videoklips.

Tagad šim videoklipam izveidota spēcīga atbilde, kurā teikts: „Es esmu krievu okupants un es sēju nāvi un iznīcību (...) Es noorganizēju „Lielo badu” Ukrainā, es pataisīju Afganistānu par vienu no karstajiem punktiem pasaulē,”. Tā pat arī video veidotājs beigās piemin, ka „Krievu okupants” prot vien karot un tam nav atlicis laiks iemācīties būvēt normālus ceļus un ražot pienācīgu apģērbu.

Piedāvājam aplūkot „Krievijas okupantam” veltīto atbildes video:

 

Interesantiem iespējams arī aplūkot oriģinālo „Es esmu Krievijas okupants” video:

Svarīgākais