Doņeckas teroristi savām sievietēm saorganizē „skaistumkonkursu”

© scanpix

Šodien Doņeckā prokrieviskie teroristi bija norganizējuši skaistumkonkursu, kurā piedalījās separātistu draudzenes un kaujinieces.

Prokrievisko kaujinieku meitenes veica „uznācienus” gan tērptas apakšveļā, gan kleitās un pat kaujas formas tērpos, kurus dažas dāmas bija papildinājušas pat ar augstpapēžu kurpēm. Pasākuma ietvaros sievietes pompozi pozēja fotogrāfiem ar „Doņeckas tautas republikas” karogu. Skaistumkonkursu vērot bija aicināti arī ārzemju žurnālsti, kuri atrodas Doņeckā.

Pasākums tika organizēts, lai atzīmētu 8. Marta svinības.

Apšaubāma gan šķiet šī pasākuma aktualitāte brīdī, kad Doņeckā situācija ir tik slikta, ka plānots ieviest pārtikas talonus

Kā sociālajā tīklā "Facebook" pavēstīja organizācijas "Informatīvā pretošanās" vadītājs, Ukrainas parlamenta deputāts Dmitro Timčuks pārtikas produktu trūkuma dēļ teroristu organizācijas izskata iespēju ieviest tās kontrolē esošajā teritorijā "pārtikas kartiņas".

"Virkne DTR "ierēdņu" tajā saskata vienīgo izeju no situācijas," viņš norādīja.

Krievija pērn februārī okupēja Ukrainai piederošo Krimas pussalu. Kopš aprīļa Maskavas atbalstītie un apbruņotie kaujinieki, diversanti un Krievijas regulāro vienību karavīri ieņēmuši plašus apvidus Luhanskas un Doņeckas apgabalos Ukrainas austrumos.

Svarīgākais