Šveicē saduras divi vilcieni; vairāk kā 50 ievainoto

© mirror.co.uk

Piektdien Šveices pilsētā Rafcā uz ziemeļiem no Cīrihes saskrējušies divi vilcieni, avārijā vairāki desmiti pasažieru guvuši ievainojumus, ziņo policija un mediji.

"Šorīt notika negadījums, tas ir nopietns, ir ievainotie," paziņoja policijas preses pārstāve, sīkāku informāciju nesniedzot.

Rafcas dzelzceļa stacijā sadūrās starppilsētu ekspreša vilciens un vietējais piepilsētas vilciens, kā rezultātā vairāki vagoni apgāzās. Kā rāda vietējos medijos publicētās fotogrāfijas, sadursmē bojāts vienas lokomotīves priekšgals un vairāki vagoni sagāzušies uz sāniem.

Kā izdevumam "20Minutes" pastāstīja viens no glābējiem, avārijā ievainoti līdz 50 cilvēku. "Mobilizētas ātrās palīdzības no visa reģiona," viņš sacīja.

Viens no piepilsētas vilciena pasažieriem pastāstīja, ka vilciens sācis izbraukt no Rafcas stacijas virzienā uz Šafhauzi, kad konduktors nospiedis bremzes.

"Aizmugurē no Cīrihes nāca ekspreša vilciens un ietriecās mūsu vilciena sānos. Piepilsētas vilciens noskrēja no sliedēm," sacīja pasažieris.